Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä

– jos olet pelitoimi- tai AV-alan yritys ja etsit tuotannollesi rahoitusta, yhteistyötahoja tai levityskanavia joko Suomessa tai ulkomailla
– jos haluat lisätietoja Audioproffa-säätiön toiminnasta tai varainkeruusta tai jos haluat tukea toimintaamme
– jos haluat käyttöösi projekteissamme luotuja työkalupakkeja tai haluat lisätietoja niistä
– jos haluat ilmoittaa yrityksesi Artist film 3.0 –projektiimme
– jos haluat lisätietoja tammikuussa 2016 San Franciscossa järjestettävästä American Film Party Festival 2016 –tapahtumasta tai jos haluat osallistua kyseiseen tapahtumaan
– jos haluat suorittaa työharjoittelujakson tai TET-jakson projektissamme
– jos haluat ostaa Small Star –elokuvan DVD:na hintaan 28 euroa
– tai jos haluat antaa meille palautetta, joko ruusuja tai risuja, toiminnastamme.

Audiovisuaalisten tuotantojen resurssikeskus

Audiovisuaalisten tuotantojen resursskikeskuksemme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä, osoitteessa Audiokatu 34E. Löydät helposti perille Helsingin rautatieasemalta joko bussilla 3E, 3R, 3T tai 3U tai raitiovaunulla 9I, 9O, 9K tai 9M. Jää bussista pois audiokadun pysäkillä, joka sijaitsee vastapäätä resurssikeskustamme. Jos tulet raitiovaunulla, jää pois Audioraiteen pysäkillä ja kävele pysäkiltä nousevaa mäkeä ylös. Löydät resurssikeskuksemme mäen päältä. Jos tulet omalla autolla, voit pysäköidä asiakaspaikoitusalueellemme maksutta kahdeksi tunniksi pysäköintikiekkoa käyttäen.

Resurssikeskus on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-16, keskiviikosta torstaihin kello 9-17, perjantaisin kello 10-15 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-15 tai sopimuksen mukaan. Voit soittaa resurssikeskukseemme sen aukioloaikoina numeroon +358 098767976 tai numeroon +358 0987654345. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti äänimerkin kuultuasi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian! Muistathan kertoa vastaajaviestissäsi puhelinnumerosi, josta tavoitamme sinut resurssikeskuksen aukioloaikoina!
Voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteella resurssikeskus@audioproffa.fi . Pyrimme vastaamaan kaikkiin meille saapuneisiin sähköpostiviesteihin kahden arkipäivän kuluessa, mutta kiireisinä aikoina vastaaminen saattaa kestää kauemmin. Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat.

Artist film 3.0 –projektin yhteystiedot

Artist film 3.0.-projektin projektipäällikkönä toimii Laura Annonmaa, jonka tavoitat arkisin kello 9-16 numerosta +358 098765438 tai sähköpostitse osoitteella laura.annonmaa@artistfilmproject.fi . Artist film 3.0 -projektin projektikoordinaattorina toimii Kaija Pilvinen, jonka tavoitat arkisin kello 9-16 numerosta +358 987654323 tai sähköpostitse osoitteella kaija.pilvinen@artistfilmproject.fi.

Ota reippaasti yhteyttä joko projektipäällikköön tai projektikoordinaattoriin, jos AV-alan yrityksesi tai pelillisten tuotteiden kehittämiseen erikoistunut yrityksesi tarvitsee tukea kansainvälistymiseen, markkinointiin tai verkostoitumiseen. Jos haluat ilmoittaa yrityksesi mukaan Artist film 3.0-projektiin, voit pyytää ilmoittautumislomakkeen joko projektipäälliköltä tai projektikoordinaattorilta. Otathan kuitenkin huomioon, että emme voi hyväksyä kaikkia projektista kiinnostuneita yrityksiä mukaan projektiin, vaan hyväksyttyjen yritysten tulee täyttää tietyt kriteerit. Kysy tarvittaessa lisätietoja joko projektipäällikkö Laura Annonmaalta tai projektikoordinaattori Kaija Pilviseltä! Neuvonta sekä projektiin osallistuminen on yrityksille maksutonta! Artist film 3.0 –projektin toimisto sijaitsee Audiovisuaalisten tuotantojen resurssikeskuksessamme. Jos haluat tulla tapaamaan meitä, sovithan ajan etukäteen!

Jos haluat tilata toimintaamme esittelevän sähköisen esitteen, voit tilata sen sähköpostitse osoitteella esitetilaus@artistfilmproject.fi . Esite on ilmainen ja se toimitetaan siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla teit tilauksen. Esitteessä kerrotaan tarkemmin projektistamme sekä vaatimuksista, joita asetamme projektiin valittaville yrityksille. Esitteitä on saatavana myös paperiversioina Audiovisuaalisten tuotantojen resurssikeskuksestamme, mutta emme valitettavasti toimita esitteitä postitse. Pyrimme toimittamaan sähköisen esitteen kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Otathan kuitenkin huomioon, että kiireisinä aikoina esitteen lähettäminen voi kestää tätä kauemmin.

Audioproffa-säätiön yhteystiedot

Säätiön hallitukseen kuuluvat toimintakaudella 2015 Martti Eerikäinen, Johanna Isaksson, Lauri Iijoki, Tuomas Ristola sekä Maiju Suvela. Voit lähettää säätiön hallituksen jäsenille sähköpostia, joka on muotoa etunimi.sukunimi@audioproffasaatio.fi . Vastaamme mielellämme kysymyksiisi säätiötä koskien!

Copyright © 2017 Poem.fi All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.2, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com